Kripto Haberleri

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin’e Bakın! Kazandıracak

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin’e Bakın! Kazandıracak, kripto para takipçileri için Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin’e Bakın! Kazandıracak ile alakalı detaylı bir haber hazırladık. Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin’e Bakın! Kazandıracak başlıklı haberimizin ayrıntıları..

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin’e Bakın! Kazandıracak

Milyon aboneli BitBoy Crypto analisti, 2022’de uzun vadeli kazanç sağlayabilecek 5 altcoin projesi paylaşıyor. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını akıl tutarak, analistin yükseliş beklediği temel nedenleri inceliyoruz. İşte ayrıntılar…

İşte 2022 için takip edilebilecek 5 altcoin

Analistin ilk bahsi, Polkadot’un merkezi olmayan finans ağı ve likidite merkezi Acala Token (ACA) oluyor. Lakin, ACA halen borsalardan satın alınamadığı için analist geliştiricilerinin bir süre daha bekleyeceğini dile getiriyor. İlk etaptaki bu “süper kullanıcılar” herhangi bir cihaz projesini gerçekten merkezi olmayan hale getirmek için mühim bir adımdır. Analiste göre bu dönüm noktasına sahip olmak, 2022’de ACA yükselişine yol gösterecek.

Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük kripto para birimleri son 24 saatte yatay hareket ederken; piyasa genelinde 4 altcoin yükselişiyle ön planda gözüküyor.

Uzun vadede kazanç sağlayabilecek ikinci altcoin ise Ripple (XRP). Analiste davaya rağmen Ripple’nin büyüdüğünü ve enerji kredileri ve NFT’lerle ortaklık kurduğunu paylaşıyor. XRP yatırımlarının şans olmadığının bir delili de, Ripple CEO’su Jed McCaleb’in devasa XRP varlıklarını satmamış olmasıdır.

Listedeki üçüncü altcoin FTX Token (FTT), 8 Mayıs 2019’da başlatılan kripto türevleri borsası FTX’in yerel kripto para birimidir. FTX’in arkasındaki ekip, borsalarda sorunlar bulan ve çözüm arayan en büyük kripto traderlerinin kimilerinden oluşuyor. Analiste göre küresel düzenlemelerle FTT 2022’de daha uygun olacak. Bu nedenle 3.sırada konumlanıyor.

9 Uzman, 2022 İçin Altcoin Projelerini Açıkladı: İşte Dev Liste!

Bahsedilecek bir sonraki altcoin ise Phantasma (SOUL). Blockchain, dApp geliştiricileri ve kurumsal müşteriler için iletişim, eğlence, pazar yerleri ve on-chain depolama çözümleri için dijital ürünler ve hizmetler için dizayn edilmiştır. Analiste göre Phantasma, metaverse önderlerden biridir. Proje, bugünlerde bir çok NFT projesinde eksik olan çalışmaları üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

Kriptosite.com olarak hazırladığımız listedeki son altcoin ise Raydium (RAY). Raydium, DEX platformu Serum için Solana Blockchain üzerine kurulmuş AMM ve likidite sağlayıcısıdır. Diğer AMM’lerden farklı olarak Raydium, merkezi bir limit emir defterine on-chain likidite sağlar. Analiste göre Raydium’u kullanmak için Solana Blockchain için SLP cüzdanına ihtiyaç duyuluyor. Bu nedenlerle 2022’de izlenebilecek bir diğer mühim altcoin projesidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptosite.com’da bulunan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptosite.com herhangi bir kripto para biriminin yahut dijital varlığın satın alınmasını yahut satılmasını önermez yahut Kriptosite.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptosite.com ve sitede bulunan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık yahut hizmetler ile alakalı herhangi bir işlem yapmadan önce kendi incelemelerinı yapmalıdır.

Uyarı: Kriptosite.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptosite.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz yahut herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptosite.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri düşüncesi mülkiyet hukuku ve alakalı mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar ile ilgili yasal işlem başlatılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Başa dön tuşu