Uzmanlar, 2022’de Satın Alınacak 5 Web 3.0 Coin’ini Açıkladı!

Uzmanlar, 2022’de Satın Alınacak 5 Web 3.0 Coin’ini Açıkladı!, kripto para takipçileri için Uzmanlar, 2022’de Satın Alınacak 5 Web 3.0 Coin’ini Açıkladı! ile alakalı detaylı bir haber hazırladık. Uzmanlar, 2022’de Satın Alınacak 5 Web 3.0 Coin’ini Açıkladı! başlıklı haberimizin ayrıntıları..
Uzmanlar, 2022’de Satın Alınacak 5 Web 3.0 Coin’ini Açıkladı!
Web 3.0 tartışmaları, metaverse projelerinin 2021 son çeyrek performansı ve Elon Musk’un “geçici bir pazarlama modası” yakıştırmalarının ardından Twitter’da çok tartışıldı. Bu yazıda, uzman kişilerın 2022 seçimi 5 Web 3.0 coin projesini ve detaylarını işliyoruz.
İşte uzman kişilerın merceğinden 2022’de takip edilebilecek 5 Web 3.0 coin projesi
İlk proje Polkadot (DOT), Blockchain’ler arası “parachains” birlikte çalışabilirliğini sağlayarak ölçeklenebilirlikte yeni bir dönem başlatan yeni nesil bir Web3 platformudur. Polkadot, hızla büyüyen bir kitleye sahip ve uzman kişilera göre onu sektördeki en fazla beklenen projelerden biri yapıyor.

BitTorrent, Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin’i bulmasını isteyen web sitesidir. BTT, dünyanın en büyük merkezi olmayan dosya paylaşım protokolünü temsil ediyor. Protokol bunun bunun yanında, her gün dünyanın İnternet trafiğinin mühim bir yüzdesinin taşınmasından sorumludur. Projenin yerel token’i BTT, dünya çapındaki en popüler merkezi olmayan protokollerin ve uygulamaların detaylarını destekleyen Blockchain’e dayalı bir TRC-10 token’idir.

Web 3.0 projelerine gizlilik katan kripto para olarak anılan Zcash, en gelişmiş gizlilik ve güvenlik detaylarına sahip, merkezi olmayan, eşler arası (P2P) bir kripto paradır. Ekonomik ve sosyal özgürlüklerin muhafaza edilmesinda kritik bir çözüm olmayı amacında olan Zcash, verilerin ifşa edilmeden işlemlerin doğrulanmasını sağlıyor.

Kriptosite.com olarak hazırladığımız detaylı Web 3.0 coin rehberine buradan ulaşabilirsiniz.
Oracle platformu: Chainlink (LINK)
Chainlink, herhangi bir Blockchain’de gelişmiş akıllı anlaşmaleri desteklemek için hesaplamalar sağlayan merkezi olmayan bir açık kaynaklı oracle ağı olduğu için Web3 devriminde bir oyun değiştiricidir. Ekonomik ve adil bir dünya sağlayan modern bir DeFi ekosisteminin yapı taşı haline getirme hedefini paylaşan geniş bir geliştirici, araştırmacı ve kullanıcı topluluğu aracılığıyla geliştirildi.

Blockchain yayın platformu Theta Labs, geliştiricilerin herhangi bir merkezi sunucu, içerik teslimi yahut video barındırma yazılımı olmadan herhangi bir web sitesine yahut uygulamaya merkezi olmayan bir video eklemesine olanak tanıyan yeni bir ürün olan “Theta Video API”sini yakın günlerde piyasaya sürdü. Theta Labs CEO’su Liu, proje dair şunları dile getiriyor:
Theta’nın vizyonu, Web 3.0 ilkelerini video akışına getirmektir, böylece herkes merkezi olmayan bir ağ üzerinden hiçbir izin, müdahale ve verilerinizi toplayan ve satan merkezi bir varlık olmadan video akışı yapabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!
Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptosite.com’da bulunan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptosite.com herhangi bir kripto para biriminin yahut dijital varlığın satın alınmasını yahut satılmasını önermez yahut Kriptosite.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptosite.com ve sitede bulunan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık yahut hizmetler ile alakalı herhangi bir işlem yapmadan önce kendi incelemelerinı yapmalıdır.
Uyarı: Kriptosite.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptosite.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz yahut herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptosite.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri düşüncesi mülkiyet hukuku ve alakalı mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar ile ilgili yasal işlem başlatılacaktır..
.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}